In cazul in care pacientul refuza un anumit medicament care apare intr-o reteta compensata, farmacia nu are dreptul sa elibereze alt medicament compensat pentru aceeaşi suma in farmacie, toti pacientii trebuie sa semneze pentru medicamentele primite si sa mentioneze datele personale (nume, prenume, adresa, serie şi numar C.I., data eliberarii şi CNP).

Perioada pentru care pot fi prescrise medicamentele este de pâna la 3-5 zile in cazul afectiunilor acute, de 8-10 zile in cazul afectiunilor subacute şi pâna la 60 de zile pentru pacientii cu boli cronice. Pentru bolile cronice considerate cazuri noi, medicamentele pot fi prescrise in prima luna de tratament pentru primele 10 zile, dupa care se aplica regulile pentru pacientii cu boli cronice. Retetele eliberate pacientilor la externarea din spital includ medicatie pentru cel mult 30 de zile.

Retetele pentru boli cronice sunt valabile timp de 30 de zile de la data eliberarii retetei, in timp ce in cazurile acute şi subacute reteta este valabila 24 de ore de la data eliberarii.

Medicamentele compensate total sau partial se gasesc pe lista aprobata prin Hotarâre de Guvern.

Se efectueaza tratamente injectabile: intramusculare, intravenoase, subcutane, pansamente.

PROGRAM MEDICINA DE FAMILIE

DR. DRAGOMIR SIMONA
medic specialist
LUNI-VINERI 12,00-20,00
DR. SAVU ADELAIDE
medic specialist
LUNI-VINERI 7,00-15,00 / 12,00-20,00 (alternativ)

oferte

Frecvent, Clinica Misan Med ofera servicii promotionale la anumite servicii, iar in aceasta perioada, avem active urmatoarele oferte:

Fondul European de Dezvoltare Regională, a Guvernului României, a Programului Operaţional Regional 2014-2020 și Instrumentelor Structurale.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României